dimarts, 2 d’abril del 2013

Inici 3r trimestre esplai!

Hola famílies! després d'uns dies de relax i desconnexió de la vida real, toca tornar a la realitat... i quina millor manera que fer-ho començant el 3r trimestre d'esplai!!!
Si si! aquest dissabte 6 d'abril tornem a carregar les piles amb un munt d'activitats noves! i amb un centre d'interès diferent...
Per tant, com cada inici de trimestre, les inscripcions es faran a les 16:00 i a les 19:30h al mateix local on fem esplai (local de Comissions Obreres, plaça Servites s/n. Correus).
Recordar-vos que el trimestre té un cost de 20 euros i que com ja sabeu tots, podeu portar als vostres amics perquè ho provin i en cas que els hi agradi (que segur que sí) es podran apuntar el següent dissabte o el mateix dissabte dia 6 a les 19:30h.

Perquè us comenceu a planificar els dissabtes, aquí us adjuntem la planificació d'aquest tercer trimestre de petits i de grans, ja que el grup de joves té un funcionament diferent al de la resta de grups i els monitors d'aquest grup ja us informaran de quan comenceu.


Res més, ens veiem aquest dissabte!
Una abraçada de les monitores i monitors d'Ei, Gent!