diumenge, 19 de maig del 2013

Atenció famílies!

Hola famílies! Com ja sabeu aquest passat divendres 17 de maig es va realitzar el sorteig de les places ordinàries de les colònies d'estiu 2013. És per això que us deixem l'enllaç de la pàgina web de La Coordinadora de Lleure del Pla de l'Estany perquè tingueu accés als llistats d'aquest sorteig i perquè tingueu clares les dates en que heu de realitzar el pagament de les colònies, portar la fitxa d'inscripció omplerta, etc.

http://www.coordinadoradelleure.org/wp/?page_id=432

Recordeu que del 20 al 24 de Maig és el període de matriculació i que aquest l'ha de fer tothom, tinguin una plaça prioritària o ordinària. 
Un cop hagi passat aquest període de matriculació hi haurà un període d'espera que serà del 27 de maig al 7 de Juny. Per tant, les llistes definitves seran publicades el 8 de Juny.

Per qualssevol dubte ja sabeu que podeu contactar amb nosaltres enviant un correu electrònic a : associacioeigent@gmail.com o bé al facebook o twitter.


1 comentari:

Monitors Ei, Gent! ha dit...

ÉS MOLT IMPORTANT QUE TOTHOM PORTI LA FITXA D'INSCRIPCIÓ OMPELRTA A L'ESPAI JOVE ABANS DEL PROPER DIVENDRES 24 DE MAIG!!!!!!!!