divendres, 18 de novembre del 2016

EXCURSIÓ A BARCELONA!!!

Ei! s'acosta el dia! sí si! el proper dissabte 3 de desembre de 2016 es durà a terme la sortida a Barcelona per anar plegats a l'Skating Club i poder patinar sobre gel i passar-nos-ho molt bé! A més, visitarem alguns llocs de la ciutat comptal i farem una mica el "turista"!
Així doncs, us recordem algunes dades que cal que recordeu:

L'horari de sortida i arribada serà el següent:
09:00h: trobada a l'entrada de l'estació de trens (RENFE) a Girona per marxar cap a Barcelona.
19:00h: trobada a l'entrada de l'estació de tens (RENFE) a Girona per marxar cap a casa.

Per tant és necessari que porteu els vostres fills i filles a Girona directament, ja que per desplaçar-nos cap a Barcelona utilitzarem el tren.
Preguem puntualitat perquè el tren no espera a ningú i no ens agradaria perdre'l esperant a algun participant que arriba tard...

El material que haureu de dur és el següent:

- Esmorzar
- Dinar
- Berenar
- Aigua
- Una muda sencera de recanvi (per si caiem molt i ens acabem mullant)
- Guants (a ser possible gruixuts, com els d'esquiar)
- Mitjons gruixuts
- Calçat còmode per caminar per Barcelona
- 1€ (opcional) per llogar un pingüí. (és una espècie de carro en forma de pingüí que ajuda a mantenir l'equilibri. Recomanat pels nens i nenes que no saben patinar)
- Targeta de la Seguretat Social física (l'haureu d'entregar als monitors/es al moment d'arribar i us serà retornada a la tornada).
- Moltes ganes de passar-s'ho bé!!!!

IMPORTANT!!! 
  • La forma de pagament és la mateixa que per inscriure's a esplai. Totes aquelles famílies que vau tenir problemes per fer el pagament a través de la línia oberta, per aquest ingrés, ja està resolt!
  • Preu de la sortida: 10€ (preu ÚNIC per a tots els participants. No s'apliquen descomptes ja que la quota ja és reduïda)
  • Clica  AQUÍ per descarregar-te les instruccions de pagament.
  • Cada participant correspon a un únic pagament, és a dir, no es pot fer un sol pagament per a dos germans/es. S'ha de fer en dos pagaments per separat. 
  • Sobretot quan feu el pagament poseu el nom del participant! Així el registre de pagament serà més fàcil de gestionar. I a més a més, s'ha de portar el rebut conforme heu realitzat el pagament al responsable de cada grup d'esplai. 
  • Data límit per a realitzar el pagament 30 de novembre. És important que ho respecteu, per tal que l'organització d'aquesta sortida sigui la millor possible. 


Si teniu qualsevol dubte en relació al pagament, poseu-vos en contacte amb la Laia (609104945)

Per preguntes externes al pagament, podeu enviar un correu a l'entitat associacioeigent@gmail.com

Aneu escalfant cames i turmells! que ens ho passarem pipa!!