dilluns, 17 d’abril del 2017

ATENCIÓ! COMENCEN LES PRE-INSCRIPCIONS DE COLÒNIES!

Ei, famílies!!!
Després de les vacances de Setmana Santa, els monitors i monitores comencem a olorar l’estiu, les colònies i els campaments. Us fem un petit recordatori del funcionament perquè aneu refrescant la memòria i us comenceu a posar les piles.
Les nostres colònies entren dins l’oferta educativa d’activitats d’estiu de Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany i el període de pre-inscripcions ordinàries (obertes a tothom) serà del 25 d’abril al 9 de maig (la publicitat sortirà per Sant Jordi, properament rebreu tota la informació).
Com bé sabeu, ens agrada valorar la vostra participació durant l’any a l’esplai i per això oferim 30 places i en reservem 15 per a tots aquells participants que hagin assistit regularment a l’esplai d’hivern i compleixin els requisits establerts (haver assistit a un mínim del 50% dels dies d’esplai, que enguany és equivalent a 8 dies i estar al corrent de pagament).
Ara us preguntareu, com sabem si tenim plaça prioritària i complim els requisits? A continuació trobareu la llista de cada grup amb el recompte de dies assistits a esplai. Els participants que opten a plaça prioritària els trobareu destacats en color.
Si teniu ganes de venir de colònies, compliu els requisits de plaça prioritària i voleu aprofitar-la, us animem a fer la pre-inscripció clicant aquí (S'ha tancat el període de pre-inscripció, JA NO FUNCIONA!).
ATENCIÓ! Teniu temps fins el divendres 28 d’abril.
En cas que en algun torn (petits, mitjans o grans) hi hagi més de 15 pre-inscrits, el dissabte 29 d’abril a les 19.30h farem un sorteig a CCOO. Així, els que no hagueu tingut sort tindreu la opotunitat de fer la pre-inscripció ordinària mitjançant la pàgina web de Coordinadora de Lleure del Pla de l’Estany (data límit: 9 de maig).
També aprofitem per recordar-vos que si compteu amb plaça prioritària, NO cal que feu la pre-inscripció ordinària a Coordinadora. És important que us espereu a que s’hagi fet el sorteig de places prioritàries, així evitarem pre-inscripcions dobles.

Petits

Mitjans

Grans

Molta sort a tots i totes!

Els i les monitores d’Ei, Gent