dimecres, 4 d’abril del 2018

Programacions 3r trimestre i primer dia d'esplai

Bona tarda famílies!!!

Com han anat aquests dies de festa? Heu carregat força les piles?! Esperem que sí perquè es prepara un trimestre molt entretingut a esplai! Per tant acabeu de menjar-vos la mona i prepareu-vos per les activitats que us tenim preparades!!!! A la pestanya de cada grup podreu trobar la programació de tot el trimestre.

Per altra banda, el grup de GRANS farà un inici de trimestre diferent i les nenes i nens hauran d'anar a Can Carreras a les 16:00 h, que participaran a un torneig de jocs de taula organitzat per la Comissió de Festes de Porqueres (NO SERÀ NECESSARI pagar 1€ per participació tal i com es demana). Se'ls haurà de recollir a les 19:30 al mateix lloc. Hi haurà servei de bar (per berenar qui no el porti de casa) a preus populars i després podrem gaudir de l'actuació de Krit!!! A continuació us deixem amb el cartell per si voleu venir a treure el nas un cop acabat l'esplai:

 

Per últim, recordar-vos que diumenge és l'últim dia per apuntar-vos al dia familiar que es durà a terme el següent 14 d'abril! Apunteu-vos fent click AQUÍ.

Us esperem a totes i tots aquest dissabte!!!!

Les monitores i monitors d'Ei, Gent!