dimecres, 26 de setembre del 2018

Inscripcions esplai i reunió de famílies

Hola famílies!!

Com gairebé tots sabeu, aquest cap de setmana hem fet assemblea general! I entre moltes de les coses que hem parlat ha estat el tema de les inscripcions que explicarem en aquest post. Pareu atenció perquè és important!!!! 

INICI D'ESPLAI

El dissabte 6 d'octubre és el primer dia d'esplai! El dia abans (divendres 5 d'octubre) farem reunió de famílies a les 20:30 a l'antic local de CCOO per informar d'aquests nous canvis i del funcionament general de l'esplai per la gent nova!!

Encara no tenim les programacions del trimestre per penjar a cada pestanya de grup d'esplai, però el que sí que sabem són els dies que es farà esplai:

- 6 d'octubre (primer dia d'esplai)
- 13 d'octubre
- 20 d'octubre NO HI HA ESPLAI! És la festa major de Banyoles!!
- 27 d'octubre
- 3 de novembre NO HI HA ESPLAI! Fem pont!!
- 10 de novembre CASTANYADA
- 17 de novembre
- 24 de novembre - PENDENT DE CONFIRMAR 
- 2 de desembre - PENDENT DE CONFIRMAR
- 15 de desembre (últim dia del primer trimestre d'esplai) 

Com podeu observar, aquest any no fem barraca d'Ei, Gent! perquè no hi havia prou disponibilitat com per poder-la tirar endavant.

Com apuntar el meu fill/a a l'esplai d'Ei, Gent!?

MOLT FÀCIL!!!!! Seguiu les següents instruccions:

  • Quin grup fa el teu fill/a? (Doncs ves a la pestanya del grup).
  • Veus dos enllaços? Molt bé! Un és la fitxa d'inscripció i l'altre el full amb les instruccions del pagament. 
  • Imprimeix els dos documents.
  • Omple la fitxa d'inscripció i segueix les instruccions per fer el pagament.
  • Recordeu que només hi ha aquest mètode de pagament! No acceptarem diners en efectiu. 
  • Porta el següent o el mateix dia d'esplai, el resguard de pagament grapat juntament amb la fitxa d'inscripció i la documentació pertinent. No s'admetran més inscripcions a partir del segon dissabte d'esplai (és a dir a partir del 13 d'octubre)!!!!!


Com us hem dit (i heu pogut comprovar), hem fet algun canvi al sistema d'inscripcions. És per això que abans de venir a la reunió de famílies del dia 5 d'octubre, seria interessant que TOTES LES FAMÍLIES INTERESSADES EN PARTICIPAR A ESPLAI DURANT AQUEST CURS ES LLEGISSIN LES BASES D'INSCRIPCIONS D'ESPLAI QUE TROBARAN A LA PESTANYA DE DOCUMENTS IMPORTANTS, O BÉ FENT CLICK AQUÍ.


Aprofitem per recordar també que el mitjà oficial de comunicació amb l'entitat és el correu electrònic (associacioeigent@gmail.com). Les monitores i monitors preferiríem no haver de respondre whatsapps o correus electrònics des de la nostra compta personal a no ser que sigui un cas extrema urgència...!!!
 

Moltes gràcies! 

Fins dissabte, 

Les monitores i monitors d'Ei, Gent!