dimarts, 8 de gener del 2019

Inici segon trimestre

Hola famílies!!

Com han anat les vacances? Heu menjat molts torrons per carregar piles?! Esperem que sí perquè aquest trimestre ve carregat d'un munt d'activitats que les monitores i monitors us hem preparat. L'inici d'aquest trimestre serà el DISSABTE 12 DE GENER, i podreu trobar la programació de cada dia a la pestanya del grup corresponent.

Recordeu que el període d'inscripció seguirà les mateixes pautes que el trimestre anterior (mirar les bases d'inscripcions d'esplai a la pestanya "DOCUMENTS IMPORTANTS"):

Per les persones que ja vau venir el trimestre passat:
 
- Portar el rebut del pagament (trobareu el full de pagament a la pestanya del grup) entre els dies 12  i 19 de gener fins a les 20:00H! Si no porteu el pagament dins el termini no es podrà venir cap més dia a esplai...!!!

Per les persones que comenceu noves aquest trimestre:

- Portar la fitxa d'inscripció (la trobareu per descarregar a la pestanya de cada grup) omplerta i amb la fotografia.
- Fotocòpia de la targeta sanitària.
- Rebut del pagament (trobareu el full de pagament a la pestanya del grup).
- Tota aquesta documentació s'ha de portar entre els dies 12  i 19 de gener fins a les 20:00H! Si no porteu el pagament dins el termini no es podrà venir cap més dia a esplai...!!!

*El pagament d'aquest trimestre el podreu fer a partir del dia 12 al matí

Per últim us volíem comentar que ja estan penjades les bases per a les colònies d'enguany, amb una explicació del funcionament general i quins dies comptabilitzaran per a la prioritat. Aquestes bases les podeu trobar fent click AQUÍ i a la pestanya de "DOCUMENTS IMPORTANTS".

I això és tot, ens veiem aquest dissabte!!!!

Les monitores i monitors d'Ei, Gent!

2 comentaris:

Lurdes ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Lurdes ha dit...

Moltes gràcies!!!
ens podrieu facilitar les dades aproximades de les colònies??
salutacions
Lurdes