dilluns, 25 de març del 2019

Inscripció pel sorteig de prioritat

Hola famílies!!

Com ja sabeu, nosaltres ja fa temps que estem movent fils per les colònies d'estiu d'enguany, i quan s'acosten aquestes dates arriba el sorteig de les places prioritàries que oferim des de la nostra entitat!!! És per això que farem un mica de recordatori de tot el funcionament, explicarem dates d'inscripció i de sorteig:

FUNCIONAMENT

Trobareu les bases de les colònies a l'apartat del blog "Documents importants". Aquí està redactada tota la normativa de la gent que pot participar i els requisits que s'han de complir. 

Com a resum general: 

- S'ha d'haver vingut com a mínim la meitat dels dies que comptabilitzen per prioritat, enguany són 8 dies.

- Si no s'entra a les nostres places, es perd la prioritat però es pot optar a la plaça ordinaria de Coordinadora.

DATES

- Les llistes amb les persones que opten a prioritat sortiran entre el diumenge 31 de març i el dilluns 1 d'abril.

- Les persones que vulguin optar a una plaça prioritària, hauran d'omplir un formulari que penjarem juntament amb les llites fins el dia  3 d'abril.

- El sorteig de les places prioritàries es farà el dia 5 d'abril. Confirmarem l'hora més endavant! 

- Les dates de colònies sortiran juntament amb l'oferta de colònies i campaments de Coordinadora de Lleure del Pla de l'Estany el dia 23 d'abril.

Degut a un cas excepcional, els participants del grup de Mitjans (4t, 5è i 6è de primària) podran apuntar-se tots al fromulari per optar a prioritat.

El dia del sorteig (5 d'abril) tornarem a explicar bé quins són els passos a seguir un cop obtinguda (o no) la plaça prioritària.

Per qualsevol dubte envieu-nos un correu electrònic!!

Les monitores i els monitors d'Ei, Gent!