dijous, 6 de juny del 2019

Places de colònies pel torn de petits

Hola famílies!

Un cop passat el període d'inscripcions i de fer varies rondes de trucades per la gent que estava "en reserva", al torn de colònies de Petits han quedat lliures un total de 5 places!! És per això, que si encara no teniu plans fets per aquest estiu (concretament del 21 al 30 de juliol) i esteu cursant 1r, 2n o 3r de primària (nascuts/des entre el 2010 i 2012), podeu emplenar el formulari per optar a una d'aquestes places fent click AQUÍ (es tracta d'un formulari de Google, o sigui que no rebreu cap correu de confirmació indicant que us heu apuntat. Si empleneu els camps i premeu "ENVIA" ja queda tot registrat!).

En el cas que hi hagi més de 5 persones apuntades en aquest formulari farem un sorteig com el que fem per obtenir les prioritats: posarem els DNIs dels i les participants en una llista i a través d'una programa informàtic (ja que no farem el sorteig presencial) generarem un número aleatori. El número indicarà la posició de la llista on es començaran a comptabilitzar les 5 places. Farem un video i el penjarem al blog per garantir la transparència, no patiu!!!


És molt important que empleneu el formulari abans del dijous dia 13 de juny ja que a partir d'aquest dia el formulari no estarà disponible!!!!

Això és tot!! Ànims amb el final de curs i ens veiem aquest estiu!!!


Les monitores i els monitors d'Ei, Gent!