dimecres, 19 de juny del 2019

Resposta a una carta referent a les colònies

Bon dia famílies!!

La setmana passada vam rebre una carta d'una familia, expressant el seu descontentament envers la gestió de les colònies d'enguany. La carta comenta que aquest descontentament s'ha fet extens a diverses famílies, no només aquesta, per això creiem necessari fer públic tant la carta com la resposta per tal de donar explicacions a totes les persones que pugueu tenir dubtes sobre el nsotre funcionament o la manera com s'ha gestionat tot plegat.

Us deixem la carta que vam rebre a continuació, i en un link trobareu la resposta que hi hem donat:


A continuació us deixem la resposta que nosaltres hem cregut convenient per aquesta carta. La podeu trobar fent click AQUÍ.

Esperem haver donat resposta a tots els vostres dubtes, i per qualsevol cosa no dubteu en contactar amb nosaltres!!

Salut, lleure i bon estiu!!!!

Les monitores i els monitors d'Ei, Gent!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Bones a tots i a totes,jo com a pare o mare, em cauria la cara de vergonya de fer aquesta carta, totes les opinions són vàlides, sempre que es facin amb respecte i educació, crec que s'ha escrit aquesta carta sense saber ni conèixer com treballen aquests nois i noies, són joves que tot ho fan per vocació i perquè ho viuen i els agrada el que fan, que en definitiva és fer passar una bona estona als nostres fills i filles i només caldria que ens paréssim a pensar quants de nosaltres faríem aquesta feina sense cobrar ni un euro, i a sobre amb tota la responsabilitat que comporta fer-se càrrec cada setmana de tants nens, ah, i per últim si que és veritat que molts nens i nenes potser són de fóra i no van a l'esplai, però crec que tothom ha de poder anar de colònies, perquè sinó és com si porteu els vostres fills i filles a l'esplai només per poder anar de colònies. I ara sí per acabar vull donar les gràcies als monitors i monitores i premonitors d'Ei gent, pel treball que estan fent i que no canvieu mai, sous els millors, una abraçada molt forta