EI, GENT AL MÓNEls monitors d'Ei, Gent! no parem! amunt i avall! amunt i avall! Fa aproximadament un meset que la Paula Batllori també va marxar cap al sud d'Irlanda a passar allà tot un any treballant i vivint noves experiències tot descobrint racons ben bonics per la ciutat costanera de Wicklow!
I com tots els monitors que marxem fora ella també ens va enviar una fotografia amb la dessuadora d'Ei, Gent! enviant-nos molt petons i moltes abraçades (o com ho deu dir ella allà a Irlanda: a lot of kisses and huggs, jeje)
Et trobem molt a faltar Paula!!!
Et desitgem molta sort i esperem que estiguis aprofitant al màxim cada moment i cada experiència al 100% i que ens vagis enviant fotos tant boniques com aquesta!
____________________________________________________________

Val més tard que mai diuen! i tot i que ja fa un temps que la Laura de Llorens la tenim per aquí Banyoles, va estar d'Erasmus a California!! Aquí us pengem una foto que ens va enviar quan estava allà enviant-nos molts records! I ara aprofitem per desitjar-li molta sort en aquesta nova etapa que comença a Suècia! sisi! ho heu sentit bé! la Laura torna a marxar i sembla que ara per un temps més llarg! per tant et desitgem molta sort en aquesta nova etapa Laura! :)

_____________________________________________________________

 Tenim notícies de l'Ona Bosch! que fa poquet va marxar d'Erasmus cap a l'Illa de Sardenya!
Com que ja li ha arribat la samarreta d'Ei, Gent! ens ha enviat unes quantes fotos des de dos punts oposats de l'illa.

La primera foto és a Stintino, una de les platges més ben considerades d'Europa gràcies a la sorra fina i el color turquesa de l'aigua. Aquest punt de l'illa es situa just davant d'una altra illa, Asinara, coneguda sobretot per la raça de burros blancs que hi ha.
La segona és a Capo Caccia just a l'altra punta de l'illa (respecte a Stintino). Des d'aquest punt es pot veure Còrsega. És una zona molt rocosa i té un paisatge impressionant de penya-segats.

Com veieu els monitors no parem de voltar!

____________________________________________________________


Hola de nou a tothom!
Per fi la nostra companya Ariadna Torrent ens ha pogut enviar un parell de fotos des de l'altra banda de l'Oceà Atlàntic.
Ens ha explicat que ha tardat tant a enviar-nos les fotos perquè volia fer-les amb la samarreta d'esplai, i fins que no li ha arribat no ho ha pogut fer... Quedes perdonada Ari! perquè les fotos són xulíssimes!
Concretament les dues fotos estan fetes a l'illa de Senidub, a l'arxipèlag de San Blas (territori Kuna Yala, Panamà).
Des d'aquí et desitgem que acabis de tenir una bona estada Erasmus i que gaudeixis d'aquestes platges i paisatges paradisíacs per tots nosaltres!

Molts petonets Ari!
 També aprofitem per dir-li a l'Ona Bosch, que aquest dilluns també marxa d'Erasmus a l'illa de Sardenya, que tinguis molt bon viatge i que aprofitis cada moment d'aquesta experiència!

 _____________________________________________________________


Ei! tenim més novetats en aquest apartat!
Aquesta vegada són fotografies que ens ha enviat l'Adela Portella des del Nepal! sisi! com ho sentiu! el NEPAAAL!
Fa unes setmanes l'Adela va marxar cap al Nepal i allà hi està vivint un munt d'aventures inoblidables! Tot i això ha tingut temps de fer-se unes fotos pensant amb nosaltres!
Les dues fotos són a la muntanya de Taruche (3800m), una d'elles a 3400 m d'alçada i l'altra al cim de la muntanya, per tant, ja us podeu imaginar les vistes que es deuen veure des d'allà.... :)
Per tant només et podem dir Adela que moltes gràcies per les fotos i que sobretot t'ho passis molt i molt bé!
Et trobem a faltar!

-Els monis-


 _____________________________________________________________


Ara si que si! estrenem aquest apartat del bloc amb una foto del primer monitor que és a l'estranger i que s'ha fet una foto amb la dessuadora de l'entitat! (Ari, t'han passat davant! )
La Júlia Sanjuan ens ha enviat un parell de fotos de la visita que fa poquet li van fer la Clara i l'Adela a Bèlgica, on hi està des de fa uns mesets fent un ERASMUS.

Aquí us deixem un parell de fotos de la visita! Esperem que us agradin!

La foto que surt la Júlia sola amb la motxilla d'Ei, Gent! és a Budapest, mentre que la que surten les 3 és a Brugge