dissabte, 30 de març del 2019

Llistes i sorteig de prioritats de colònies

Bones famílies!!!!

Com ja us vam dir, avui us fem arribar el llistat de participants que poden optar a prioritat de les nostres colònies d'enguany. Les llistes de Petits les trobareu AQUI i les de Grans AQUI.

La llista del grup de Mitjans no apareix perquè, tal i com us vam dir, els i les participants d'aquest torn es podran apuntar TOTS (de manera excepcional) al sorteig de prioritat.

Tal i com podreu veure, a les llistes aparaixereu amb el vostre número de DNI (si no ens l'heu proporcionat, sortireu amb les vostres inicials). Apareixen de color vermell els dies que no s'ha assistit a esplai, i de color verd els dies que sí. Al final de tot, hi ha una columna amb el recompte de dies totals que s'ha vingut. Si teniu 8 o més dies, veureu que la vostra casella és de color verd, la qual cosa indica que us podeu inscriure per entrar al sorteig. En cas contrari, tindreu la casella de color vermell, la qual cosa indica que NO us podeu inscriure per entrar al sorteig de prioritat. Tot i això, us animem a que us apunteu al sorteig ordinari de Coordinadora del Lleure del Pla de l'Estany.

Per les persones que opteu a prioritat i vulgueu participar al sorteig, us heu d'inscriure al formulari fent clic AQUÍ.

És importantíssim que si voleu participar us apunteu com a molt tard el dimecres a les 23:59!!!!! NO ES FARAN EXCEPCIONS.

Tal i com us vam dir, el sorteig intern d'Ei, Gent! es farà el dia 5 d'abril a les 21:00h!!!

Un cop el sorteig estigui fet, penjarem les llistes al blog. Tot i això, seria interessant que vinguéssiu el dia 5 al sorteig, ja que explicarem el funcionament complet (tant nostre com de Coordinadora del Lleure del Pla de l'Estany).

Moltes gràcies i fins divendres!!!

Les monitores i els monitors d'Ei, Gent!

1 comentari:

Unknown ha dit...

Hola muy buenas quiero saber cómo puedo apuntar a mi hijo en el Casal solo lo puedo hacer a través del Internet correo electrónico y todo esto o lo puedo hacer también del local de CC.OO al lado de correos? gracias