dimecres, 30 de setembre del 2020

COMENCEM INSCRIPCIONS!!!!

Hola famílies!!!

Com ja heu vist, el dissabte dia 10 d’octubre començarem esplai, però degut a la situació d’excepcionalitat sanitària que estem vivint, ens hem vist obligats a fer una sèrie de canvis. A continuació us deixem un petit resum de les modificacions que hem fet per al funcionament d’esplai d’enguany, però ÉS MOLT IMPORTANT que mireu el document que us deixem adjuntat AQUÍ, ja que està tot explicat detalladament. 


  • Hem limitat les places a un número de 24 participants per torn, i aquestes places, a la vegada, es veuran reduïdes a 2 grups bombolla que no tindran contacte entre ells.


  • Les inscripcions del grup de joves d’aquest any no es faran enviant un correu a l’entitat, sinó a través del mateix formulari que els altres grups d’esplai, degut a que també se’ls aplica la reducció de places a 24. 


  • Degut a la reducció de places, ens veiem obligats a fer unes inscripcions on-line per tal de poder-ho gestionar. Les inscripcions comencen AVUI DIA 30 D’OCTUBRE i acaben el dia 7 D’OCTUBRE el vespre. En cas que les places es vegin superades, es farà un sorteig el dia 8 d’octubre i s’informarà a les famílies.


  • A més, també es redueixen les hores d’esplai. Cada grup farà esplai cada 15 dies i només 2 hores, en comptes de les 3,5h que acostumàvem a fer.


  • Seguint les indicacions sanitàries, tant participants com monitors i monitores hauran de portar mascareta durant tota la realització de l’activitat.


Aquests són els canvis més rellevants, però sisplau, llegiu-vos el document perquè s’informa dels protocols d’entrades i sortides i del lloc on es farà esplai ja que NO ÉS EL MATEIX LLOC NI LA MATEIXA HORA D’ENTRADA I SORTIDA PER CADA GRUP. També s’informa dels protocols sanitaris que s’han de seguir i de la normativa proposada per la Generalitat de Catalunya.


El funcionament de documentació i pagament és igual que l’any passat. La fitxa d’inscripció i pagament la trobareu a la pestanya de cada grup i per fer el pagament, el codi estarà obert durant una setmana des del dia del sorteig. A la mateixa pestanya de cada grup, properament també hi trobareu la programació del trimestre.


Així que sense perdre més temps, AQUI teniu l’enllaç per fer les inscripcions!!


Ens veiem el dia 10 d’octubre!!!!! #30anysEiGent


Les monitores i els monitors d’Ei, Gent!