dimarts, 12 de setembre del 2023

INSCRIPCIONS D'ESPLAI CURS 2023-2024!!!!!!!

 Bona tarda famílies! 

Com anuncia el cartell i com cada any per aquestes dates... comença un nou curs d'esplai!!!!!

Ens fa molt feliços tornar a COCO i veure'ns les cares cada setmana! 

QUAN? Ens trobarem cada DISSABTE de 16:00h a 19:00h.

ON? Al l'antic local de CCOO de Banyoles (COCO), Plaça Servites s/n.

*per un tema d'infraestructura del local la localització pot variar, sempre a espais de Banyoles, al llarg del curs! Us informarem properament!

A PARTIR DE QUINA EDAT PUC VENIR? Poden venir infants nascuts entre 2017 (1r de primària) i 2008 (4t d'ESO)!

QUAN VAL? El preu de tooooot el trimestre és de 20€ per infant (exceptuant el grup de JOVES, de 3r i 4t d'ESO, que és gratuït)

COM HO HE DE FER PER APUNTAR-ME? El procés és molt senzill! 


Primer de tot cal que omplis AQUEST FORMULARI amb les dades de l'infant per realitzar la preinscripció, després cal que llegeixis atentament AQUEST DOCUMENT on s'explica tooot el funcionament de l'esplai. 

Un cop fet tot això, cal esperar a la setmana que ve, que ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos del primer dia d'esplai i donar-vos el número de compte on caldrà fer la transferència bancària. Aquell dia caldrà que porteu LA FITXA D'INSCRIPCIÓ i que feu el PAGAMENT per via transferència bancària. Un cop fet tot això estareu oficialment inscrits i ja només quedarà venir cada dissabte i passar-nos-ho d'allò més bé!!!!!

En cas de no poder venir el primer dissabte d'esplai, teniu UNA SETMANA SENCERA per fer el pagament i fer-nos arribar la fitxa d'inscripció de manera física: o deixant-la a la bústia, portant-la el següent dia d'esplai.... 

SI EL SEGON DISSABTE D'ESPLAI DEL TRIMESTRE NO TENIM FITXA NI PAGAMENT, LA INSCRIPCIÓ QUEDA ANUL·LADA!!!!!!

Per últim, comentar-vos, tal i com posa a les bases, que no hi ha límit de places, però les monitores ens reservem el dret a limitar-les si el nombre d'inscrits és major al que podem assumir. En aquest cas les places s'adjudicaran per ordre d'inscripció!

PODEU INSCRIURE-US FINS EL DILLUNS 18 DE SETEMBRE A LES 23H!

Ens veiem aviat, qualsevol cosa ja sabeu com contactar-nos!

Gràcies i bona entrada de curs :)